Tiskarske dejavnosti - naše storitve

Digitalni tisk

Digitalni tisk velja za najmodernejši, najhitrejši način tiska in omogoča cenovno ugodnejše tiskovine pri manjših nakladah, saj so priprave za tisk minimalne. Po kvaliteti je primerljiv s klasičnim in omogoča manjše popravke v zadnjem trenutku. Tiskamo lahko na vse vrste papirja, kot tudi nalepke, CD-je ali DVD-je.

Kaj? Knjige, brošure, letake, vizitke, menije, cenike, plakate, kuverte, dopisne liste, zapestne trakove, namizne podloge, nalepke, razglednice, koledarje, srečke, vstopnice,…

XXL tisk

Uredimo lahko tiskanje najrazličnejših stvari v velikem formatu. Pripravimo vam lahko reklamni material, s katerim boste predstvili svoje podjetje na sejmih ali konferencah, uredimo nalepke za vaše vozilo, tiskamo pa lahko tudi na številne druge medije kot so aluminij, iveral, pleksi steklo,... Velikoformatni solventni tisk je glede na izbiro medija primeren tako za NOTRANJO kot ZUNANJO uporabo.

Kaj? Table, transparente, roll-up, avtografike, stenske nalepke, kuhinjska stekla, nalepke vseh vrst in oblik,...

Tampotisk

Tampotisk nam omogoča natančen odtis tudi zelo majhnih motivov na tridimenzionalne površine, kot so recimo pisala, vžigalniki ali obeski. Namenjen je tisku na manjše in neravne površine. Barve in natančnost odtisa se lahko primerja tudi s kakovostjo offset tiska.

Kaj? Tisk besedila ali logotipa na pisala, vžigalnike, obeske, ure, steklene površine, kovino, usnje, les – vse razen silikonskih oz neoprijemljivih materialov…

Sitotisk

Tehnika sitotisk spada pod eno najstarejših tehnik tiskanja. Z njo lahko tiskamo na plastiko, tekstil, papir, les, usnje, steklo, skratka vse površine. Edini pogoj je, da je površina ravna in dovolj gladka. Glavna prednost sitotiska je ravno vsestranska uporaba in visoka kakovost in obstojnost nanešenih barv na izdelek.

Kaj? Majice, kape, torbe, denarnice, steklo, embalaže, zastave, nalepke, dežniki, transparenti, razni dotiski na koledarje ali rokovnike.

 

Zahtevajte nezavezujočo ponudbo!

Napišite nam vaše želje, zahteve in pošljite material ki ga imate na info@sobertisk.si
ali pa nas pokličite na 031 387 111.