Tiskanje po meri

Želite natisniti novo knjigo? Brošuro? Embalažo? Morda Jumbo plakat, stensko nalepko, ali nalepke za na avtomobil? Morda imate v mislih nekaj čisto novega? Brez skrbi, za vse se lahko dogovorimo. Pri nas najdemo "rešitev po meri", ki bo ugajala vašim zahtevam in bo za vas čimbolj finančno primerna.

Delujemo že od leta 2004 in v tem času smo si nabrali bogate izkušnje na področju tiskarstva. Za naše redne stranke tiskamo najrazličnejše vrste tiskovin, od knjige, revij, brošur, reklamnih materialov do tiska Jumbo panojev. Smo strokovnjaki na području digitalnega tiska, katerega vam lahko naredimo že v istem dnevu.

 

Kako poteka postopek?

Pošljete povpraševanje

Da bomo lahko čimprej ugotovili kaj točno želite in vam poslali čimbolj točno ponudbo nam napišite vaše želje ter pošljite material, ki ga imate.

Ponudba

Na podlagi poslanih želja in materiala, vam bomo podali primerno ponudbo ter časovni okvir, do kdaj so izdelki lahko narejeni.

Vzorec

Če bi želeli izdelek, preden gre v tisk oz izvedbo za več naklad, videti tudi v živo, se lahko dogovorimo za tisk vzorcev. Tako boste dobili najboljši občutek, kako bo vaš izdelek zgledal.

Tiskanje oz izvedba

Po vaši potrditvi izdelek natisnemo oz damo v realizacijo. Nato ste na potezi samo še vi, da izdelek prevzamete.


Zahtevajte nezavezujočo ponudbo!

Napišite nam vaše želje, zahteve in pošljite material ki ga imate na info@sobertisk.si
ali pa nas pokličite na 031 387 111.

V najkrajšem možnem času vam bomo pripravili ponudbo.