Tisk na majice

 

Majice po meri - tisk na majico

Potrebujete potiskano majico za dekliščino/fantovščino, zaključek šolskega leta, športno ekipo, kak poseben jubilej, slavje, dogodek ali za svoje podjetje?

Tiskanje na tekstil je odlična ideja tudi za darilo!

Nismo samo tiskarna majic. pri nas pravtako lahko dobite etikete za tekstil, brisače za darilo, puloverje, kape, drese, vrečke, vzglavnike, predpasnike,... z vašim izbranim motivom ali besedilom in na vašem željenem mestu  - spredaj, zadaj ali ob straneh. 

 

Izdelava majic po naročilu je le ena izmed oblik tiska na tekstil, ki ga imamo v ponudbi. Izbiramo samo kvalitetne majice za tisk od priznanih in preverjenih proizvajalcev, saj nam vaše zadovoljstvo veliko pomeni.

 

Tiskanje majic po naročilu pri nas poteka hitro, kvalitetno in ugodno, obenem pa vam nudimo celovito svetovanje in podporo ne glede na to ali želite naročiti 1 majico ali 10.000.

 

Izvajamo tudi digitalni tisk na majice, če pa potrebujete samo papir za tiskanje na majice oziroma samolepilne nalepke za tekstil nam pošljite povpraševanje!

 

 

Pa to še ni vse, možen je tudi tisk na ostale materiale, kot platnene vrečke, dežnike, brisače, razrezi samolepilne folije, lahko vam tudi polepimo avto ali izložbo,... skoraj vse! Pokličite nas in se prepričajte sami.

 

​Pri nas dobite:

  • oblikujemo motiv za vas,
  • digitalni tisk ali sitotisk,
  • hitra dostava tudi večjih količin,
  • velika majic (in drugega teksitila) za tisk,
  • dobra obstojnost in kvaliteta tiska,
  • natisnemo vam od 1 do 10.000 kosov.

 

Kliknite in si oglejte našo ponudbo majic.


Zahtevajte nezavezujočo ponudbo!

Napišite nam vaše želje, zahteve in pošljite material ki ga imate na info@sobertisk.si
ali pa nas pokličite na 031 387 111.

V najkrajšem možnem času vam bomo pripravili ponudbo.
Tisk majic Maribor - Šoberprint